Curats

Embotits Curats Els nostres embotits estan curats en un entorn on el clima els és favorable per poder desenvolupar tots els seus aromes textures i colors.


Llonganissa de Sant Feliu

Amb la selecció de les parts més nobles com és l'espatlla, elaborem aquest producte de llarga...
Preu 24,85 €

Llonganissa de Pagès

La tradició del nostre embotit més arrelat. Després de 45 dies de curació (aprox), conserva...
Preu 12,15 €

Fuet

De calibre més petit que la llonganissa però amb els mateixos ingredients, ens dona una curació...
Preu 5,00 €

Llonganissa del Bruixot

Amb l'afany d'oferir la màxima excel·lència d'aquest curat noble, les millors carns d'una raça...
Preu 15,70 €

Secallona

Està feta amb carn magre i pebre negre fi, és el format més prim de la nostra família de curats....
Preu 3,40 €

Secallona de bolets

Amb la mateixa fòrmula de la secallona tradicional li hem donat elegància amb un vestit de...
Preu 5,60 €

Xoriç curat

Embotit curat que s'elabora amb carns magres i papada. L'amanim amb sal i pebre vermell dolç,...
Preu 6,90 €

Somalla

Amb la seva peculiar forma de ferradura, de calibre prim, porta l'equilibri de la carn magre i...
Preu 4,20 €

Sobrassada

La sobrassada és un embotit típic de l' illa de Mallorca, elaborat amb carn magre i cansalada de...
Preu 11,85 €

Llom curat

La canya de llom és un producte baix amb greix. En el procés d'elaboració es deixa macerar...
Preu 20,50 €

Cap de llom

A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més...
Preu 18,65 €

Bacó curat

El bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés...
Preu 15,00 €

Filtrar per