Cuits

Amb les carns picades i amanides amb les seves respectives espècies donem la cocció a cada producte, controlant al màxim la seva temperatura i el seu temps, així els podem un oferir un producte amb el màxim de matisos.


Pa de Fetge

És un producte molt especial. Elaborat amb la cansalada virada, careta i fetge de porc. Afegim...
Preu 9,25 €

Botifarra Negra

La mateixa elaboració de la botifarra del Perol però afegim sang per donar-li un color diferent...
Preu 5,20 €

Botifarra Blanca o del Perol

El nom d'aquest embotit cuit prové del recipient on es cou. Les carns que s'utilitzen han passat...
Preu 5,00 €

Botifarra d'ou

Amb la seva forma de ferradura és un embotit que tradicionalment es consumia el Dijous gras o...
Preu 5,10 €

Bisbe blanc

Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos....
Preu 10,15 €

Bisbe negre

Com el Bisbe blanc està fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos...
Preu 10,20 €

Bull blanc

La carn del Perol en un format més gran. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la...
Preu 6,55 €

Filtrar per