Per a COMANDES a enviar dins del territori català, les despeses d’enviament seran gratuïtes sempre i quan la comanda tingui un import superior a 60€. Si la COMANDA no arriba a aquest import, s’aplicarà 8€ + impostos en concepte de despeses d’enviament. 

D’altra banda, per a COMANDES de fora de Catalunya les despeses i terminis d’enviament poden ser superiors que les calculades en la COMANDA. En aquest cas, el Servei d'Atenció al Client de BOSCH I CASALS es posarà en contacte amb l'USUARI per notificar-li-ho i sol.licitar autorització per tramitar la sol.licitud de COMANDA amb les noves condicions. 

Per a totes les vendes que es facin fora del territori espanyol, s'hi aplicaran els ports que corresponguin al pes i volum dels articles sol.licitats, segons el que confirmi a l'USUARI el personal d'BOSCH I CASALS una vegada s'hagi rebut la sol.licitud de comanda. L'USUARI, una vegada enviada la sol.licitud de comanda, rebrà per correu electrònic el cost correcte dels ports, moment en què haurà de confirmar l'interès per l'operació 

Les comandes destinades al territori estatal (península) seran servides en un termini de tres dies laborables des del moment d’acceptació i pagament de la COMANDA. BOSCH I CASALS garanteix que els seus productes arribin a l’USUARI en perfectes condicions. 

En cas que l'USUARI requereixi un servei de lliurament ràpid, i en cas que sigui possible utilitzar aquest tipus servei, BOSCH I CASALS informarà l'USUARI del cost corresponent i el repercutirà a l'USUARI.