Botifarra Negra

La mateixa elaboració de la botifarra del Perol però afegim sang per donar-li un color diferent i un gust peculiar. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l'espatlla. L'aroma de pebre és molt més marcat. El resultat és un bullit saborós i aromàtic de textura melosa.

5,20 €
Impostos inclosos
Descripció

Botifarra negra

La mateixa elaboració de la botifarra del Perol però afegim sang per donar-li un color diferent i un gust peculiar. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l'espatlla. L'aroma de pebre és molt més marcat. El resultat és un bullit saborós i aromàtic de textura melosa.

 

Tast

Per acompanyar uns llegums i passat per la paella ens dona la retrospectiva d'un esmorzar de forquilla, la raó d'una bona taula i d'una bona companyia.

 

Pes aproximat: 380 grams.

167