Bisbe blanc

Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s'emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d'una hora a una temperatura superior als 76ºC. Aquesta peça de gran format te un aroma suau i una textura melosa.

10,15 €
Impostos inclosos
Descripció

Bisbe blanc

Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s'emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d'una hora a una temperatura superior als 76ºC. Aquesta peça de gran format te un aroma suau i una textura melosa.

 

Tast

Amb un bon pa amb tomàquet o bé per acompanyar un entremès. Amb el pa torrat és una bona raó per retornar als nostres orígens de pagès.

Pes aproximat: 650 grams.

176